Miterassa suur kevadhullus on alanud!

Taas on kätte jõudnud heade hindade aeg, et saaksid suvele vastu astuda värskete tehnikatoodetega. Kevadhulluse kampaania raames leiab soodustusi mitmes kategoorias – kõlarid, kõrvaklapid, telerid, fotovarustus ja -kaamerad ning palju muud põnevat.

Kõlarid ja kõrvaklapid

Suvel veedetakse palju aega värskes õhus ning parimaks kaaslaseks õues on kõlar. Neid on saadaval nii suuremaid kui ka väiksemaid. JBL Clip 4 on ideaalne kaasa haaramiseks: tänu kompaktsusele mahub see igasse kotti, kuid suudab seejuures ka korralikku häält teha. Kes aga suuremat kõlarit otsib, sellele on pakkuda JBL-i suurem vend Flip 5.

Bose SoundLink Flex

Hea valikuga on esindatud ka Sony, kes samuti pakub nii suuremaid kui väiksemaid mudeleid. Ei SRS-XE300 ega SRS-XG300 karda rannaliiva ega vihma, sest mõlemal on IP67 tolmu- ja veekindlus.

Kaasaskantavaid kõlareid on ka Bose valikus, lisaks leiab nende seast multifunktsionaalse kõlari Portable Home Speaker. Sellega saad kodus luua multiroom-efekti, kuid soovi korral võid selle ka matkale kaasa võtta. Kandmise teeb mugavaks spetsiaalne sang.

Kõrvaklappide hulgas leidub nii premium-klassi mudeleid kui ka soodsama otsa tegijaid. Hea aeg on soetada Sony WH-1000XM5 või Bose QuietComfort ülepeaklapid, mis mõlemad pakuvad klassi parimat mürasummutust. Kui aga oled esimeste kõrvaklappide otsinguil, siis on heaks stardipunktiks WH-CH520 mudel.

Master & Dynamic MW07

Kes eelistab kõrvasiseseid klappe, neile on valikus Bang & Olufseni kvaliteetne BeoPlay EQ mudel, mis paistab samuti silma mürasummutuse poolest. Kes erilisemat kujundust ja omanäolisust otsib, see võiks aga vaadata Master & Dynamics MW07 mudeli poole.

Mõistlik valik on ka JLab Air True Wireless, sest lisaks heale helile saab nendega kaasa Tidali Hi-Fi muusikateenuse kolmekuulise kasutusperioodi täiesti tasuta.

Telerid ja lisad

Ka teleritele on mitmeid häid pakkumisi. Näiteks saab Sony 55-tollise 4K resolutsiooniga KD-55X75WL mudeli kätte alla 700 euro, OLED-paneeliga tippmudeli aga veidi vähem kui 2000 euro eest.

Hea aeg on praegu täiendada ka teleri helikvaliteeti, soetades tavahinnast soodsamalt uue kõlarikomplekti või ribakõlari. Alustuseks sobib näiteks Sony HT-S400 komplekt koos bassikõlariga või viiest kõlarist koosnev ruumilise heli komplekt HT-S40R.

Sont HT-S40R kõlarikomplekt

Kui ribakõlar juba olemas, saab eraldi juurde osta tagakõlarite komplekte SA-RS3S ja SA-RS5 või täiendada seda bassikõlaritega SA-SW3 ja SA-SW5.

Matkale või mujale kaasa võtmiseks on aga mugav lahendus hoopis kodukinoprojektor. Siin tuleb appi XGimi, kellel on kampaania raames pakkuda MoGo 2 Pro, MoGO Pro+ ja Elfin mudelid.

Fotovarustus

Õige aeg on mõelda ka fotovarustuse ning kaamerate soetamisele, et suviseid hetki talletada. Hea hinnaga on saadaval mitmed Sony hübriidkaamerad nii kerena kui ka objektiiviga komplektis. Kõigil sisuloojatel tasub aga pilk peale visata Sony Vlog ZV-E10 kaamerale, mis just selleks otstarbeks loodud.

Sony Vlog ZV-E10

Ka objektiivivaliku täiendamiseks on aeg soodne, sest hea hinnaga on valikus nii suum- kui lainurkobjektiive. Veelgi enam – Sonyl on hetkel käimas raha tagasi kampaania, mille raames on võimalik teatud kaamerate, objektiivide ja lisavarustuse ostult osa raha tagasi saada. Selle kohta saad lähemalt lugeda Sony Centeri blogipostitusest.

Kogu valikuga tutvumiseks külastada Miterassa e-poe kampaanialehte. Kampaania kestab kuni 2. juunini ning boonusena loositakse kõigi ostu sooritanute vahel välja Sony WH-XB910N mürasummutavad kõrvaklapid.