Pole veel õiget jõulukinki leidnud? Need Bluetooth-kõlarid sobivad kõigile

Õige kingi leidmine ei pruugi alati olla lihtne, aga kui ideedest puudus, siis tuleb appi Sony e-pood. Bluetooth kõlaritega ei saa mööda panna ning mis veelgi parem — pühade eel on need Sony e-poes saadaval väga heade hindadega.

Sony SRS-XB23

Kompaktsest kujundusest ei tasu lasta end heidutada, sest selle taga peidavad ennast võimsad kõlarid. Kasutusel on Sony Extra Bass tehnoloogia, mis aitab võimendada just madalaid helisid ja muudab helipildi mitmekesisemaks.

IP67 vee- ja tolmukindlus tagab meelerahu ka ekstreemsetes oludes ning kitsas kuju tähendab, et saad selle probleemideta igasse matkakotti pista.

Mis veelgi parem — Party Connect funktsiooni abil saad ühendada kuni 100 kõlarit üle Bluetoothi, et panna kõik peolised samas rütmis tantsima.

Loewe We. HEAR 1

Loewe kõlar paistab silma stiilse, kuid praktilise kujunduse poolest. Kõik juhtnupud on peidetud spetsiaalselt disainitud kaane alla, mida saab kasutada ka jalana ning kõlarit nurga all kasutada.

Minimalistliku disainiga Loewe We. HEAR 1 on ka kvaliteetse heliga ning selle seest leiab 40 W võimsusega kõlarid. IPX6 pritsme- ja tolmukindlus ning 14 tundi vastu pidav aku on boonuseks.

Sony SRS-XB13

Kui otsid kompaktset kõlarit, mida oleks mugav kaasas kanda, siis SRS-XB13 on ideaalne valik. Ehkki kõlar on väike, on sellel kasutatud Extra Bass tehnoloogiat, mis lisab mõnusaid madalaid helisid igale loole.

Lisaks sellele ei pea muretsema veepritsmete ega tolmu pärast, sest kõlaril on IP67 vee- ja tolmukindlus. Tänu 16-tunnisele aku kestusele ei pea liialt muretsema ka laadimise pärast.

Bose SoundLink Flex

SoundLink Flex paneb ennekõike rõhku kvaliteetsele helile. Siin on helipilt tõeliselt tasakaalus ning kõrgeid ja madalaid helisid esitatakse harmoonias.

Muidugi on ka kõlari kaasaskandmine tehtud võimalikult mugavaks. Tänu aasale saad selle näiteks matkakoti külge riputada, samuti pole tarvis muretseda ilmastikuolude pärast, sest IP67 vee- ja tolmukindlus annab meelerahu.

Aku kestab laadimiskorraga kuni 12 tundi ning soovi korral saad SoundLink Flex kõlari ühendada ka teiste kõlaritega, et nautida veelgi võimsamat muusikakogemust.

Bose Portable Home Speaker

Külge ehitatud sang muudab selle Bose kõlari eriti kergesti kaasaskantavaks ning pritsmekindel disain tagab meelerahu igal pool ja igas olukorras.

Portable Home Speaker kõlaril on olemas nii Bluetooth kui ka WiFi tugi, seega saad seda mugavalt iga seadmega ühendada. Lisaks on võimalik oma soove edastada Google Assitant ja Alexa häälassistentide vahendusel. Kasutusmugavusele aitab kaasa ka kõlari juhtimise võimalus läbi Bose SoundTouch mobiilirakenduse.

Bang & Olufsen Beosound Explore

Bang & Olufseni kaunilt disainitud kõlar sobib hästi tõelistele heligurmaanidele. See pole häälestatud muusikat mängima valjult, vaid tasakaalustatult ning nüansirikkalt. Nii saad nautida iga pala täpselt nii, nagu see on ette nähtud.

Beosound Explore pakub oma suuruse kohta väga täpset heli, kuid samas ei jää hätta ka mahlase bassiga, kui seda on vaja. Aku pärast pole samuti tarvis muretseda, saad soovi korral muusikat kuulata 27 tundi ühe laadimiskorraga.

Kõlarit saad murevabalt kasutada ka välioludes, sest lisaks kaunile disainile on see ka vastupidav. Kasutatud on anodeeritud kriimustuskindlat konstruktsiooni ning kaasaskandmiseks on lisatud rihma kinnitus ja karabiinihaak.